18.10.2019

Orada Adriatic je dobila ANTIBIOTIC FREE certifikat za sva svoja uzgajališta!

Orada Adriatic je dobila ANTIBIOTIC FREE certifikat za sva svoja uzgajališta!
Orada Adriatic je jedan od vodećih proizvođača mediteranske bijele ribe,Orade i Brancina u Hrvatskoj. Sukladno strategiji naše kompanije i održivoj marikulturi, Orada adriatic se prijavila i uspješno dobila ANTIBIOTIC FREE certifikat izdan od strane neovisnog revizora DNV GL Business Assurance Italia.

Orada Adriatic je sa ovim certifikatom ušla u malobrojan krug svjetskih proizvođača Orade i Brancina koji se mogu pohvaliti istim. Standard koji možemo garantirati je vrhunska kvaliteta i maksimalna svježina svih naših proizvoda.

Ribu uzgajamo sa niskim gustoćama kaveza, u čistom moru potpuno prirodnim putem i u nezagađenom okolišu, na velikim dubinama gdje su izrazita velika morska strujanja,pazimo na fiziološke potrebe riba i koristimo prehranu najbolje moguće kvalitete.

Važno je naglasiti da su certifikatom obuhvaćana sva naša uzgajališta na otoku Cresu i Krku, odnosno 100% naše proizvodnje.

Ovim certfikatom jamčimo svim našim kupcima i potrošačima da će sva naša riba biti isporučena sa ANTIBIOTIC FREE certifikatom.