Uvjeti korištenja

Autorska prava

Orada Adriatic d.o.o. omogućava korištenje usluga i sadržaja svoje službene web stranice sukladno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranice Orada-adriatic.hr.

Korištenjem bilo kojeg dijela Orada-adriatic.hr web stranice te svih njenih dijelova (u nastavku samo Orada-adriatic.hr) smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Orada Adriatic d.o.o polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava te je  podložno je tužbi.

Linkovi na druge web stranice

Web stranica Orada-adriatic.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, besplatnih sadržaja, te može sadržavati  linkove na vanjske stranice. Može sadržava informacije trećih strana i linkove na druge siteove na Internetu nad kojima Orada Adriatic d.o.o nema nikakve ovlasti.

Takve informacije su označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba ukoliko je smatrano da je to potrebno učiniti i ukoliko je to bilo moguće provedivo. Orada Adriatic d.o.o ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije stranica trećih osoba niti je u mogućnosti dati nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija. Nad svim slikama i informacijama sadržanim na ovom web siteu postoje autorska prava. 

Sve sadržaje web stranice orada-adriatic.hr koristite na vlastitu odgovornost te se Orada Adriatic d.o.o ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Orada Adriatic d.o.o. će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovom web siteu bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Orada Adriatic d.o.o zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na svojoj web stranici bez obaveze prethodne najave. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.